Рërgjaаken rrugët, akѕidenti i rëndë u merr jetën gjaѕhtë рerѕonave

Një a ksident i rëndë ka ndodhur në Turqi ku si pasojë kanë humbur jetën tra gjikisht gjashtë persona.

Sipas informacioneve të para, makina me targë 40 EH 237 nën drejtimin e Murat Bostanci dhe makina e drejtuar nga Onur Erkan, u përplasën në kryqëzimin e autostradës Kaman-Karakeçili.

Pas njoftimit policia dhe ekipet mjekësore u dërguan në vendin e a ksidentit