1 muaj pasi zyrtarizuan lidhjen, ndahen Iliri dhe Gilberta

Iliri dhe Gilberta i kanë dhënë fund lidhjes së tyre. Lajmin e ka bërë të ditur vetë Gilberta pas një mesazhi që i ka ardhur në Instagram, ku një ndjekës e pyet nëse ndodhet me Ilirin me pushime.

“Jo, nuk jam me Ilirin. Jam e lirë po shijoj verën. E vërteta, e hapur, e kthjellët, jeta kjo është. S’do rrimë mbyllur me frikën e lëndimit, njerëzit shprehin atë ç’ka po jetojnë në atë fazë që ne kemi ose jo fatin t’i njohim, ne mësojmë, përjetojmë, gjallë jemi, kjo është jeta. E vijojmë para! Kush do na shoqëron”, shkruan Gilberta.

Kujtojmë që vetëm një muaj më parë ata zyrtarizuan lidhjen me një festë me familjarët.