300 euro do i takojne seciles familje, ja se si

Javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike, shkr uan Gazeta Express.Ndë,rsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëk.ëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku përfshihen mjetet që do të marrin qytetarët nga ku.rsimet e tyre por edhe leht ësira të tjera që do të bëh.en për bi ,zneset.

A do te jet shuma e sakte prej 300 eurove e sakt pritet te shihet!Pasi qe do te diskutohet mbreda qeverise ,vendimin final do te mbetet mbi duart e ministrise se financave!