5 vjet me burrin dhe te dashuren e tij nen nje cati! Historia qe i habiti te gjithe

Një nënë 50 vjecare ka treguar ne emisionin Historia Ime, jeten bashkeshortore per rreth 20 vite.

Ajo ka treguar se burrin e kishte shume xheloz dhe ai sillej shume keq me të, por ajo qe nuk mund të imagjinohej ishte se ai i kishte sjellë dhe te dashuren ne shtepi duke jetuar bashke per 5 vite ne te njejten shtepi.

Nuk kisha cte beja e beja per femijen.Per djalin tim, dua që ai të jetë mirë Histori e pabesueshme