51-vjeçarja lan 50 minjtë e saj në lavamanin e kuzhinës: Ato janë foshnjat e mia!

Një grua e cila zotëron 50 minj, është bërë virale pasi lau kafshët e vogla në lavamanin e kuzhinës. Që kur mori minjtë e saj të parë në vitin 2018, Michele Raybon, 51 vjeç, nga Palmdale, Kaliforni nuk ka mundur të ndalojë së bleri kafshë dhe tani zotëron 50 të tillë, 25 meshkuj dhe 25 femra. Michele u bë virale në fund të vitit të kaluar pasi postoi një video të minjtë e saj duke u larë në lavamanin e kuzhinës dhe kjo video e saj ka marrë më shumë se 350,000 shikime. Michele, e cila është në pension, tha:

Ato janë foshnjat e mia, nuk mund të bëjnë asnjë gabim. Secili prej tyre ka personalitetin e tij individual, kështu që disa minj më rrinë pranë më shumë se të tjerët. Ata janë shumë socialë dhe kur i ushqej, të gjithë vijnë duke vrapuar dhe disa janë miqësorë e disa të tjerë jo shumë. I kam marrë nga një mbarështues në Teksas dhe kur u transferova në Kaliforni, nuk kishte mbarështues të minjve këtu. ‘Pra, kjo është arsyeja pse unë kam kaq shumë sepse i edukova për temperament, vetëm që t’ua shisja njerëzve të tjerë që i duan minjtë. Më pas ndalova së shituri dhe tani janë kafshët e mia shtëpiake, prandaj kam kaq shumë.

Derrat jetojnë në një hambar që është zona e tyre e vogël, unë ushqej macet kur ushqej qentë, kështu që nuk është shumë punë. I dua kafshët, doja të bëhesha veterinere kur u rrita, por nuk ndodhi kurrë. Nuk do ta quaja një obsesion, por për shkak se i dua kafshët, shpëtoj shumë kafshë. Unë prirem të shpëtoj kafshë, kështu që ish-burri im më quan Dr Doolittle. Unë kujdesem për ta; I çoj te veterineri. Më parë kisha dy dele, dy dhi, 25 pula dhe rreth 15 rosa dhe pata.

Kur vizitorët hyjnë në shtëpinë e Michele, ata shpesh tronditen nga numri i minjve që hasin por ajo thotë se minjtë e saj nuk janë si të tjerëve.

Disa njerëz kanë një ide të predispozuar për minjtë, ata mendojnë se janë kafshë të pista, të sëmura. Të gjithë minjtë e mi kanë një temperament të mirë.