7 raste kur fotografët e dasmave kapën diçka të papritur

Javë të përgatitjes serioze, acarime të mëdha dhe të vogla, para, shumë gëzim – kjo është një ‘recetë’ për një martesë tipike.Për ta bërë atë edhe më mirë, mbase keni nevojë për pak humor dhe pak çmenduri…

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi, të publikuara nga Brigh Side, në të cilat shihet se në dasma diçka nuk ka shkuar mirë.