A është perjashtuar Edi nga Përputhen? Olsa Mehmeti sqaron situaten…

Pak ditë më parë në rrjet qarkulluan disa pamje në rrjéte sòciale ku tregonin Edin në një nga clubet e Tiranës.Ai shihej duke u argëtuar nën shoqërinë e një vajze místérioze, e cila nuk njihet nga prapa por duket se nuk është asnjëra nga konkurrentet e programit.

Madje për këtë veprim mendohej se atë e kanë pérjàshtuar…Mirëpo si reagoi Edi pas publikimit të lajmit?!

Ai ka fshirë nga “bio” e tij profilin zyrtar të programit, duke na bërë të mendojmë për një konfirmim nga ana e tij. Çdo konkurrent vazhdon ta mbajë në “bio” emrin e programit, ndërsa Edi jo.Të jetë larguar vallë apo thjesht pézullim?!

Këtë përgjigje na e ka dhënë vetë Olsa Muhameti, e cila është pyetur nga ndjékësit nëse Edi është larguar nga programi dhe ajo është përgjigjur me “JO”. E pra si duket e vërteta e vídeos íntíme të Edit është qartësuar ose nuk është marrë për bazë.