A ishe kthy me jetu në Kosovë? Mërg.imtarja befason me dekl.aratën e saj! (Video)

Tē gjithë bashkatdhetarët të cilët i kanë mundësitë financiare, të mendojnë për kthimin e fëmijëve të tyre tek familja, lagjia, qyteti, dhe shoqëria nga vijmë.

Nuk janë vendime të lehta, por që vendit ja kthen rininë e cila po ikin dhe vendi po tkurret. Çdo kthim i rinisë nga perendimi është vlerë për shtetin e Kosovës, në të gjitha aspektet.

Kosova është vendi ku jemi lindur, vendi ku jemi rritur dhe vendi ku duhet kontribuar.