A mund ta gjeni cili konkurrent i njohur i “Për’puthen” është ky fëmijë simpatik?

Konkurrentët e “Për’puthen” janë shndërruar në personazhe të dashura për publikun shqiptar.

Fansat e tyre interesohen thuajse për çdo detaj mbi jetën e tyre dhe të kaluarën.

Ka qenë Eri Aga, atij që në një bisedë me fansat i është kërkuar të publikojë një fotografi që nuk e ka publikuar kurrë.

Ish-konkurrenti ka befasuar duke publikuar një fotografi fëmijërie dhe na u shkrinë zemrat me pamjen.

Eri paska qenê një fëmijë i shëndoshë dhe shumë simpatik.