A.R.: “I sigurtë krimineli, teksa vd*es aj që ushqen hallall familjen”

Pas ngjarjes së sontme në Shkup ku pronari i barnatores ndërroi jetë, pasi grabitësit tentuan plaçkisnin të shumta kanë qenë edhe reagimet e opinionit!

Artion Rama ka shkruar: “ Iku njeriu që ishte ilaq i jonë për të gjithë ne.
Ike i hidhëruar nga një shoqëri ku ushqehet kr*imi sepse është i sigurt kri*mineli dhe ndjehet i pasigurt personi që ushqehu hallall fëmijët e tij.
Qofshit të mall*kuar nga vaji i jetimave që la Ali Skenderi”