Ahh se shpirti ua prindërve që e shikojnë kështu/ 23-vjeçarja s’pranon të bëj asgjë as të punoj dhe të shkoj në banjo, do të jetoj si bebe

Jess është 23 vjeçe, por ajo nuk jeton si një vajzë e rritur. Ajo jeton si një foshnje dhe nuk pranon se është e rritur.

E reja shtrin krahët dhe këmbët në ajër dhe ulë ret pak por për fat të mirë ekziston biberoni që ajo ta thith. Jess po njihet në të gjithë botën si foshnja e rritur.

Mënyra se si ajo jeton u bën përshtypje të gjithëve dhe ka edhe nga ata që thonë se ajo e bën këtë gjë sepse nuk do të punojë. Prindërit e saj shprehen se janë munduar ta ndryshojnë, por nuk kanë mundur. Ata thonë se e kanë të vështirë ta shikojnë vajzën e tyre, e cila edhe pse është 23 vjeçe ende mban pelena dhe nuk do të shkoj në tualet.

Por Jess nga ata tjetër as nuk pranon të flasë mesa duket ajo është e lumtur me mënyrën që ka zgjedhur për të jetuar.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.