Ahhh o Zot i madh çfarë ishte kjo! Tràgjedia e shpë rthimit të bombolës në Velipojë, humb jetën edhe nëna e 3 fëmijëve

Ndahet nga jeta Alketa Gjoka e cila u përfshi bashkë me dy vajzat dhe djalin e saj në një zjarr të rënë në hotelin e tyre në Velipojë si shkak i shp ërthimit të një bombole gazi.

Gjoka po kurohej në Itali, por pas disa muajsh nuk ka arritur që të mbijetojë. Më përpara kanë humbur jetën edhe dy vajzat e saj 18 dhe 15 vjeç.

Nga ai zja rri i vetmi i mbijetuar i cili po ashtu ndodhet në spital në Itali është djali 12-vjeçar i familjes Gjoka.