“Ai është me ne por…”/ Zbulohet gjendja e legjendës së Formula 1, Michael Schumacher

Që nga aksidenti i afro 8 viteve më parë, familja e legjendës Michael Schumacher ka qënë e rezervuar përballë mediave.

Pierrot Ferrari, djali i legjendarit Enzo Ferrari ka zbuluar detaje për gjendjen e gjermanit.

“Më pëlqen t’i kujtoj ditët kur Michael ishte në pistë. Ishte njeri i thjeshtë, i ndershëm dhe i drejtë. Kemi biseduar shumë me të”, tha ai.

“Michael nuk ka vdekur, ai është ende me ne, por nuk mund të komunikojë”, shtoi Ferrari.