AIar.mohet avokati shqiptar, kërkon bash.kimin e ushtrive shqiptare: Ja si të vepr.ohet ndaj Serbisë!

Avokati shqiptar, Spartak Ngjela ka ardhur me një propozim të vecantë për dy shtetet shqiptare, Kosovën dhe Shqipërinë. Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook kërkoi bashkimin e ushtrisë së Kosovës dhe Shqipërisë.

Sipas tij, ushtria e bashkuar moderne dhe e fortë, për shqiptarët është një domosdoshmëri historike dhe ajo ka filluar të ngrihet dhe do të ecë përpara shumë shpejt.

Postimi tij: