Aksident në Maminas, shoferët dalin nga makina për të rrahur njëri-tjetrin

Dy makina janë aksidentuar së fundmi në Maminas. Fatmirësisht nga ky aksident nuk ka të lënduar, mirëpo shoferët e dy makinave dhe pasagjerë janë konfliktuar me njëri tjetrin. Siç shihet edhe nga pamjet, ata janë konfrontuar fizikisht.

Madje njëri prej tyre ka nxjerrë edhe kavot (e baterisë) nga bagazhi i makinës.

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që pas aksidentit, shoferët e zgjidhin gjithçka me sherr.

https://video.fskp2-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/279731090_522443819487369_7817935103078659901_n.mp4?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjU4NSwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=-aaX3BsT1_cAX_e0B4t&rl=585&vabr=325&_nc_ht=video.fskp2-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT-JXy8pYzj8nZWD8or–j9HFQTJjOLM_Y_ox8e6fQU6nw&oe=62707E1F