Àksìdènti tràgjìk/Autobus dhe makinë u pèrplasën : 2 të vdekur dhe 2 të plagosur

Aks identi ndodhi rreth orës 11:00 të mëngjesit në vendndodhjen Gseçlüköy Mahallesi Kale të Akseki. Makinë e drejtuar nga M.M.İ.
që shkonte në drejtim të Antalisë dhe N.B. që vinte nga drejtimi i kundërt. Autobusi i udhëtarëve nën drejtimin e tij u pë rplas./

Në aks ident, drejtuesi i makinës M.M.İ dhe Z.İ. ndërsa fëmijët në të njëjtin automjet vdi qën, S.İ. dhe E.I. i pl agosur. Fëmijët u dërguan në Spi talin Shtetëror Manavgat me ambùlanca nga ekipi shëndetësor që erdhi në vendin e aks identit. U vu re se gjendja shëndetësore e E.İ. ishte e rëndë. U tha se nuk kishte të lënduar në autobus.