Alfred Çako e paralajmëron hatanë: “Mbas 1 muaji do dali një koronë e re që do ju çajë lëkurën”

Cako paralajmëroi se në muajt mars dhe prill do të shfaqet një vir*us i ri që do të quhet COV*ID-2021.Sipas tij, ky vi*rus do të jetë më i rrez*ikshëm dhe do shkaktojë çarje të lëkurës tek njerëzit./

“Kam thënë që në prill që do të ketë një vir*us tjetër më të rrez*ikshëm. Tani kemi të bëjmë me një mutacion. Unë e kam fjalën për në muajt shkurt dhe mars ku do shfaqet një vi*rus i ri, jo mutacion. Do quhet CO*VID-2021. Do jetë më i rrez*ikshëm, do ketë çarje të lëkurës dhe do shkaktojë sëmundje të forta në lëkurë”, theksoi ai në emisionin “Rrethi Katror”. /24news