Alfred Çako e paralajmëron hatanë: “Mbas 1 muaji do dali një vírus i ri që do ju çajë lëkurën”

Cako paralajmëroi se në muajt mars dhe prill do të shfaqet një vírus i ri që do të quhet COVíD-2021.

Sipas tij, ky vírus do të jetë më i rrezíkshëm dhe do shkaktojë çarje të lëkurës tek njerëzit.

“Kam thënë që në prill që do të ketë një vírus tjetër më të rrezíkshëm.

Tani kemi të bëjmë me një mutacion. Unë e kam fjalën për në muajt shkurt dhe mars ku do shfaqet një vírus i ri, jo mutacion.

Do quhet CO*VID-2021. Do jetë më i rrezíkshëm, do ketë çarje të lëkurës dhe do shkaktojë sëmundje të forta në lëkurë”, theksoi ai në emisionin “Rrethi Katror”.