Ambasadorët e QUINT-it i shkojnë në zyrë Albin Kurtit

Kryeministri Albin Kurti, ka takuar ambasadorët e QUINT-it në zyrën e tij në Qeveri.

Takimi i kryeministrit me ambasadorët ka filluar para orës 11:00.

Qeveria e Kosovës ka vendosur dje masë reciprociteti ndaj Serbisë për targat e automjeteve. Sipas vendimit, veturat që hyjnë nga Serbia duhet të pajisjen me targa të përkohshme në pikëkalimet kufitare të Kosovës.

Qeveria e Kosovës ka thënë se të gjithë shoferët me targa të lëshuara nga Serbia duhet të paguajnë 5 euro për targa të përkohshme dhe vlefshmëria e tyre është 60 ditë.