Amber Heard shpërthen në lot në gjykatë: Johnny Depp më futi gishtat në vaginë, kërkonte kokainë!

Amber Heard shpërtheu në lot teksa tregonte për dhunën seksuale të ish-partnerit të saj Johnny Dep, kur ata ishin me pushime. Heard i tha gjykatës me lot në sy se në maj 2013 ajo dhe Depp ishin me pushime në Hicksville, Kaliforni pranë Joshua Tree, ku ajo përjetoi një tmerr të vërtetë.

Ajo tregon:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10782341/Amber-Heard-takes-stand-Actress-testifies-abuse-hands-ex-husband-Johnny-Depp.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR19sW5r4R297Sb7hh8niM9G6cLDlCae-SqA1NtH9uBlLIoleLxur3-cMoQ

Depp po padit Heardin për t’i marrë 50 milionë dollarë, duke pretenduar se ajo ka shpifur dhe po i shkatërron karrierën e tij pas një artikulli të Washington Post të vitit 2018, në të cilin ajo e përshkroi veten si një e mbijetuar e abuzimit në familje.

Ndërkohë, Heard ka ngritur kundërpadi për 100 milionë dollarë dhe pas tre javësh qëndrimi në heshtje në sallën e gjyqit gjatë dëshmisë së Depp, ajo po tregon versionin e saj.