Arbana Xharra: Te jem un ne pushtet per 24or i mbylli tgjitha Xhamit

Gazetarja e njohur kosovare, Arbana Xharra, e cila qe një kohë të gjatë është duke jetuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka he dhur poshtë raportimet e disa portaleve që pro gandauan ku ndër saj.

Arbana Xharra kërkon ndalimin e fesë islame në Kosovë”, ishte titulli i një mediumi fantmon që mori komente dhe shpërndarje në rrjetet sociale.