Argjendi flet për akuzat se vijon të jetë i fejuar jashtë programit, sqaron të vërtetën e unazës

Në faqet rozë kanë qarkulluar spekulime se është i fejuar jashtë programit, por ditën e sotme ka sqaruar të vërtetën.

Argjendi ka treguar se historia ka përfunduar para 4 vitesh dhe kur është pyetur për unazën që mbante në gisht para disa kohësh, ka treguar se nuk ka asnjë lidhje me ndonjë romancë.

Argjendi: Ajo cka aludohet në portale nuk është e vërtetë. Kur kam qenë 19 vjec jam fejuar dhe ka zgjatur 3 vjet. Kanë kaluar 4 vite dhe nuk kam asnjë kontakt.

Mikela: Në verë ke nxjerrë një video me një unazë, rreth martese?

Argjendi: Nuk është unazë e tillë. Është normale dhe mund ta sjell.