“As në kafe nuk guxojnë të takohen se e merr vesh…”, kë po ironizon Artan Hoxha

Gazetari Artan Hoxha në një postim në Facebook ka ironizuar Bordi e Transparencës në lidhjet me çmimet e karburantit në vendin tonë.

Reagimi i plotë:

Halli i madh i ka gjetur anetaret e OPEC-ut…

Nuk guxojne te takohen as ne kafe, se e merr vesh bordi i transparences ne Shqiperi dhe menjehere ngre çmimin e naftes…