As njëri nga prindërit dhe gjyshërit, ja familjari i vetëm që ka shkuar në morg për trupin e Aldi Ramës

Ka përfunduar ekspertiza mjeko ligjore e Aldi Ramës, i cili dje v r au nënkomisarin Saimir Hoxha dhe pas 5 orësh ndjekje nga policia ai qëlloi veten.

Burime për media bëjnë me dije se sipas ekspetizës të riut i është shkaktuar v d e k ja nga p l u m bi që kishte marrë në kokë nga krahu i djathtë.

Mësohet se mjekët nuk kanë kryer operacion, pasi nuk kishtë p r ed hë brenda, por që plaga e madhe dhe gjakëderdhja i ka shkaktuar v de kj en.

E pranishme në morgun ku ndodhet trupi është vetëm tezja e 21-vjeçarit.