As që duan t’ia dinë për të tjerët! Dasmorët bllokojnë autostradën, E kallin atmosferën sipër makinave luksoze (PAMJE)

Trafiku mund të bllokohet edhe për të festuar.

Një grup dasmorësh janë ndalur për disa çaste në mes të autostradës në Laç, për të kërcyer dhe kënduar.

Ata kanë dalë nga makinat luksoze dhe dhe ia kanë marrë valles, por kjo nuk është pritur mirë nga drejtuesit e tjerë të automjeteve.

Pavarësisht se kanë gëzim, një veprim i tillë është i papranueshëm.

Shihni videon e publikuar nga Top Channel.