Asgjë nuk e ndal dot/ 103-vjeçarja ‘mund’ Covid-19 dhe e feston me birra! (FOTO)

Një 103-vjeçare në shtëpinë e të moshuarve në shtetin amerikan të Massachusetts, është shëruar nga koronavirusi.

Rimëkëmbjen e saj, ajo e ka festuar duke pirë birrë.

103-vjeçarja feston shërimin nga Covid-19, me birra!

Jennie Stejna ka qenë e sëmurë për tre javë nga koronavirusi dhe pas kaq kohësh është shëruar.

Për të festuar shërimin e saj, në shtëpinë e të moshuarve i sollën një birrën të cilën e piu ndërsa shikonte një ndeshje bejsbolli