Atentati në Fushë-Krujë, dyshohet se viktimë ka mbetur edhe Brilant Martini

Besmir Hoxha dhe Brilant Martini janë dy viktimat e tjera të atentatit në Fushë-Krujë.

Kanë qenë familjarët e Vatës ata që kanë bërë me dije se ai ka qenë në makinë me Hoxhën dhe Martinin, ndërkohë që pritet edhe ADN-ja për ta konfirmuar.