Avokati i njohur trondit me deklaratën: Asnjë shtet në botë nuk i do afganët se janë pédofilë, në Shqipëri po i sjellin sepse…

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka bërë një denoncim të tme rrshëm mbrëmjen sotme sa i përket ardhjes së afganëve në Shqipëri.

Me anë të një postimi në Facebook, Goxhaj shkruan se asnjë shtet i botës nuk i do afganët, pasi meshkujt atje kanë prirje pd eo filie.

Sipas Goxhajt afganët po sillen vetëm në ato territore ku ka influencë Sorosi, sepse në asnjë shtet tjetër të botës ped ofilët nuk janë të pranohen.

Sipas tij ‘pedofilia është një praktikë monstruoze në Afganistën që ekziston prej shekujsh, prandaj kjo është një tjetër arsye që ne shpesh shohim vetëm meshkuj afganë në rrugë dhe asnjë femër.

Postimi i Goxhajt:

A e dini se pse shihni veç burra afganë dhe aspak femra?

👉 #JoAfganë 👉 #JoBachaBazi 👉 #JoPe dofi lëve

🟥 “BACHA BAZI” PERVERSIONI MONSTRUOZ I PEDOFILISË SI PRAKTIKË NORMALE “KULTURALE SHEKULLORE” NË AFGANISTAN.. QË TANI KLYSHËT E SOROS PO NA E SJELLIN NË SHTËPI!

👉 Ja pse askush nuk i do refugjatët afganë as në Amerikë, as në Europë, as në Greqi, as Kroaci, as Mal të Zi, as Serbi, dhe as në Turqi (ndryshe nga ata sirianë), dhe askund, por vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni (pra veç në troje ku ka shqiptarë) ku ka influencë Soros i pranuan!