Babai dhe i biri invalid nga fshati Siniçan i Tetovës në mesin e viktimave

Babai dhe i biri invalid nga fshati Siniçan i Tetovës në mesin e viktimave.

Fotoja është bërë një ditë para tragjedisë.

Allahu i shperbleft me xhehnet in shalla allah familjes durimin