Babai i dy fëmijëve që u goditën nga treni në Gjermani: Ne ikëm në mërgim e ju djemtë e mi qëndroni në atdhe

Në tetor të këtij viti bëhen një vjet nga vdekja tragjike e dy vëllezërve, Hasan e Blerian Arifaj nga fshati Ratish i Deçanit.

Në tetor të këtij viti bëhen një vjet nga vdekja tragjike e dy vëllezërve, Hasan e Blerian Arifaj nga fshati Ratish i Deçanit.

Ai me lot në sy ka përshëndetur fëmijët e tij dhe është kthyer në Gjermani: Ne ikëm ne mërgim e ju djemtë e mi qëndroni ne atdhe.

Hasan e Blerian Arifaj humbën jetën tragjikisht me 13 tetor 2020 pasi u goditën nga treni në një stacion hekurudhor në Gjermani.