Babë e bir u dogjën në spitalin shqiptar, pak para tragjedisë postuan këtë foto që të copëton zemrën

Autoritetet maqedonase po hasin vështirësi në identifikimin e v ik timave si pasojë e zja rrot që ra mbrëmë në spitalin e Tetovës. Ndërkohë, mediat raportojnë se është mësuar se në mesin e v iktimave janë edhe babë e bir.

Pak orë para t ra gjedisë, ata kanë postuar një foto në rrjetet sociale, ku shfaqen me maskë oksigjeni në spital. Sipas mediave, ata ishin invalidë nga fshati Siniçan i Tetovës, çka e bën edhe më të dh i mbshme.

Ngjarja e rëndë ndodhi mbrëmë, ku si pasojë e zj a rrit që përfshiu spitalin ku trajtoheshin të sëmurët me Covid h umbën jetën 14 persona dhe 12 të tjerë mbetën të l ënduar.