Bashkia Fier i akordon pension të posaçëm vajzës 3 vjeçare të Sabrinës, që u vr.a nga ish-burri

Keshilli i Bashkise Fier, ne mbledhjen e rradhes ka vendosur qe vajza e mbetur jetime e 23 vjecares Sabrina Bengaj qe u v ra nga ish-bashkeshorti te perfitoje nje pension te posaçem.

Pension i cili do te merret cdo muaj nga vajza e se ndjeres deri ne moshen 18 vjecare.

Ja vendimi zyrtar qe keshilli bashkia miratoi mbledhjen e sotme:

Ndihmë eknomike për 3 fëmijë jetim; dy nga Mbrostari dhe 3 vjeçarja nga Zhupani, e mbetur jetime pas ekzekutimit të nënës së saj nga bashkashorti (babai i fëmijës).