Bëhet gati edhe për Iuftë ushtria e Kosovës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, po qëndron për vizitë treditore në Mbretërinë e Bashkuar.

Në një shkrim në facebook ai ka paralajmëruar se këto vizita janë për ushtrinë e Kosovës, në mënyrë që kjo ushtri të jetë gati për çdo lloj Iufte dhe në çdo lloj kohe.

“Të jenë gati plotësisht për të mbrojtur pavarësinë, sovranitetin shtetëror dhe integritetin territorial të vendit”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë: