Bekim nga zoti/ Nënës i ndodh mrekullia, pasi humbi 6 fëmijë sjell në jetë katërnjakë. Me jete te gjate

Një nënë që dëshironte një familje më të madhe pasi kishte tre fëmijë, më në fund ja arriti asaj dite pasi h umbi 6 femije

Sipas April, gjithçka erdhu nga Taylorville, Utah, duke i lënë ata plotësisht të papërgatitur për pro blemet përpara kur rritën pasardhësit e tyre për të përfshirë Whitlee, 18, Jaxton, shtatë dhe katërnjaket Ryker, Tallon, Bowen dhe Berklee.

April, e cila vu an nga disa pro bleme te grave kishte gjashtë shtatzeni te d eshtuara para se të lindte me sukses