“Bëni sa më shumë s*ks me gratë”/ Psikologia s’ia përton Hoxhës: Edhe femrat kalojnë në orgazëm

Fadil Musliu, Hoxha nga Kosova ka këshilluar burrat që të bëjnë sa më shumë s*ks me gratë e tyre, sepse do të fitojnë shumë sevape. Por, kjo deklaratë e Hoxhës nuk mund të “kalontë” pa u diskutuar nëpër studiot televizive, por edhe jo vetëm. Psikologia Ina Kollcaku ka thënë për mediat se i respekton të gjitha fetë, por herë pas here ka pasur debate me hoxhë dhe pastorë për mënyrën se si trajtojnë gjininë femërore.

“Mënyra se si e trajton femrën seksualisht, këta meshkuj mendojnë se vetëm ata kalojnë orgazëm dhe kënaqen. Sipas tyre, gratë nuk ndjenjë kënaqësi gjatë kryerjes së marrëdhënies. Këta lloj meshkujsh duhet ta kuptojnë se femrat kalojnë orgazëm dhe kënaqen. Gratë bëjmë shumë sevape kur shkojmë me meshkujt.”-tha ish-konkurrentja e “Për’puthen” me profesion psikologe.