Besarta Hamëz Jashari ka nje mesazh per te gjithë ju!!!

Besarta Hamēz Jashari grave tē Skenderajt: Besoni nē IDEAL.Besata Jashari ka mbajtur sot njē takim mē gratē e Skenderajt.Ajo ka zgjedh,ur vēndlindjen nēnēs sē saj ku ēshtē pritur nga shumē gra tē lokalitetit

Klinē e Epērme tē cilat i ofruan mbēshtetje nē IDEALIN e vllaut tē saj Bekim Jashari nē rruge,timin e tij pēr tē parin e Komunēs sē Skenderajt, transmeton globisot.Postimi i plotē i Besarta Jasharit:

IDEAL edhe pēr gratē e Skenderajt!Ideja e IDEALIT, tē cilēn sot vē,llau im Bekimi e pērfaqēson si alter,nativē qeverisēse, para banorēve tē Skenderajt, vēmendje tē veçantē i kushtohet gruasē dhe rolit tē saj nē shoqēri.Sot sē bashku me Shehrinē, ishim nē njē takim me gratē e Klinēs sē Epērme, pikē,rishtē nē vendlindjen e nēnēs time Ferides.

Aty takuam shumē gra e vajza tē reja, kur flis,nim pēr rolin e gruas nē familje e shoqēri, shembull kishim edhe nēnēn Feride – si njē grua qē roli i saj ishte shumē i rēn,dēsishēm si nē rritjen e edu,kimin tonē ashtu edhe nē mbēshtetjen e babushit nē misionin e tij kombē,tar.Sot, falē eman,cipimit kolektiv dhe kontri,butit tē madhē tē nēnave tona, gruaja ka njē vend tē bara,bartē nē shoqēri. Kētē Bekimi e promovon edhe nē programin e tij qeve,risēs pēr 4 vitet e ardh,shme.Po e pērfundoj me thēnien, qē unē fuqishēm i besoj:“Nēse do ta njohēsh kulturēn e dikujt, shih si i trajtojnē gratē”.#womanpower#BekimJashari 113