Bie bora e parë në tokë shqiptare (fotot)

Dita e sotme ka shënuar rënie temepraturash jo vetëm në Shqipëri, por në të gjithë rajonin. Këto temperature të ulëta kanë bërë që në Kosovë të bien reshjet e para të dëborës.

Konkretisht, në fshatin Bajgorë të Mitrovicës kanë filluar të zbardhen kodra e male.

Bora ka filluar herët dhe si duket nap ret një dimër i gjatë dhe i ftohtë përpara