Binjakët e shumëpërfolur, Romeo dhe Donaldi irònizojnë dhe tállin vajzat shqiptare

Donald dhe Romeo Veshaj kanë ir onizuar të gjithë ata që shkojnë në Dubai pas ska ndalit të bujshëm. Në një skeç në puntatën e sotme të “Më lër të flas” ata nuk i kursyen thu mbimet për personazhet që duket se e kanë fiksim Dubain.

Donaldi u shpreh se donte të pu shonte dhe mes bat utave e iro nisë, ata sollën në vëmendje të ashtuquajturin “Dubai Porta Potty”.

Donaldi: Dua të shkoj diku. Më kanë mbetur disa pushime. Tailandë, Egjipti dhe Dubai! Romeo: Ku? Ku Donaldi: D… Divjakë. Po Dubai. E ke dëgjuar atë shprehjen “Habibi hajde në Dubai”. Është vendi perfekt për të pushuar kam dëgjuar.

Romeo: Kush do të çoj? Kush do të të mbaj? Se unë ta di rrogën. S’ke lekë të shkosh andje. Do luash bilardo? Me kë do ikësh. Donald: Do iki me disa shoqe, janë bobe janë cool.

Romeo: Po andej nuk paguan dot duke qenë cool. Me ca merren këto. Donald: Janë papunë por ne do kënaqemi. Më thanë se uë do rri vetëm disa ditë sepse ato kanë pak punë. Ishin pa punë dhe gjetën punë. Më thanë se do bëjnë trajtime fytyre.

Romeo: Çfarë trajtimi Donald se ma hoqe trurin. Donald: Një micodermo-abrazion me k*kë zinku. Ta kisha bërë edhe unë. Edhe meshkujt duhen kujdesur.

Romeo: Por, jo ore shkojnë për të ngrënë ushqimin tradicional të Dubait. Nuk ka li dhje. Donald: Kur të shkoj që andej do të sjell ushqim tradicional nga dubai.

Romeo: Nuk shkojnë kot andej. Shkojnë për (bën me gjeste)… Ta them unë 100% do punosh në tualet. E ke me siguri.

Donald: Kur unë isha në Big Brother VIP dhe ti ke qenë në Dubai dhe ishe pa punë. Mos ke bërë edhe ti si këto? Romeo: Kur isha unë andej ti i bije maces me lugë.