Bora dhe Donaldi takohen bashkë brenda shtëpisë së Big Brother, ndodh puthja e shumëpritur

Takimi mes Donaldit dhe Borës ka qenë shumë emocionues. Dyshja në fund të takimit janë puthur dhe përqafuar.

Ajo që të gjithë kanë pritur dhe kërkuar është një puthje mes tyre. Bora ka treguar se duhet të sqarohen jashtë dhe më pas duhet të ndodhë puthja.

“Unë dua Borën që kam pasur”, është shprehur Donaldi. “Edhe unë dua Donaldin që kam pasur” ka thënë Bora.

Në fund ka ndodhur puthja e shumëpritur nga të gjithë.

“Ka vetëm një gjë. Të kam ndjekur. Dua të them dicka patjetër. Njëra nga gjërat që kam dashur tek ti ka qenë humori dhe këtë nuk duhet ta humbasësh asnjëherë. Më është bërë ëndrra realitet, të të shoh 24 orë” është shprehur Bora më tej.