Bores I Behet Dhurate Nga 2 Femije Te Vegjel Ku Ne Te Kan Shkruajtur : Beje Cdo (Video)

Nje video e cila po behet shume virale nga tregon per faktin sesi dy femije te vegjel i kan bere nje surprize Bores duke i dhuruar asaj nje varese

Kjo video eshte bere vet nga Bora e cila ka krijuar nje video me ata duke thene

Ja duke pir sot kafe poshte shtepise sime vijne keta dy bukuroshat me nje dhurate dhe me sollen kete dhuraten ketu , faleminderit shume si dhe nje leter qe shkruan Beje cdo dit kryevepren tende

Sa te bukur ma bet diten sot jeni shume te mir.