Burri iku dhe e la kur mori vesh se priste 8 fëmijë/ Nëna është nënë, i rriti të gjithë me gjithë të mirat, nuk ju mungon asgjë

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte njj lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.

Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, impl antoi 12 embrione në mitrën e saj, që më vonë do të humbi morrat e rrezikshme dhe të tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e div orcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka shfrytëzuar luftën për 14 fëmijë dhe atë. Ajo po planifikon të kthehet në shkollë dhe siguron financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.