Burri në Ferizaj raporton në Polici se i ka humbur gruaja

Një grua në Ferizaj është raportuar në Polici si person i zhdukur, shkruan Gazeta Sinjali.

Rastin në Polici e ka denoncuar burri i saj, gjatë ditës së djeshme.

I njëjti ka thënë se bashkëshortja ka dalë nga shtëpia nga 24 gushti dhe nuk ka informacione për vendndodhjen e saj.