Çartet “Mbreti i Instagram-it”, thotë se do ua kthejë atyre që e grushtuan

Kozak apo siç njihet ndryshe si “Mbreti i Instagram-it”, përmes një video live ka thënë se do ua kthej atyre që e rrahën.

I njëjti është shprehur se gjithashtu do i incizojë, pasi ata e prenë në besë, dhe se kjo histori ishte mbyllur me fjalë.

Kozak u kidnapua nga disa persona dhe u rrah në makinën që e kishin futur.

Madje ata me telefonin e tij u futën “live” dhe e godisnin herë pas here.