Çfarë I Ndodh Trupit Nëse Pini Lëng Mishi Për 7 Ditë

Ekspertë të ushqyerjes së shëndetshme e kanë cilësuar lëngun e mishit si një eliiksir magjiik për organizmin.
Lëngu i mishit dhe i kockave është shumë i pasur me ushqyes dhe për më tepër përgatitet shumë lehtë në kuzhinë.

Sipas të dhënave studimore, ky lëng është një nga burimet natyrale më të pasura të kolagjenit, një proteinë kaq e dobishme për të gjithë trupin.

Kolagjeni është i nevojshëm për të mirëmbajtur shtresat e stomakut, për të përmirësuar tretjen dhe parandaluar probleeme të rënnda shëndetësore. Për më tepër, xhelatiina te ky lëng përmirëson ekuilibrat e baktterevee të mira dhe parandalon çrregulliimet autoimunitare.

Lëngu i mishit, ushqimi i rinisë

Kolagjeni që ofron lëngu i mishit përmirëson paraqitjen e lëkurës. Kjo e fundit është më e hidratuar ndërkohë që kolagjeni shmang rrudhat dhe plakjen e lëkurës.

Gjumë më të mirë – Ekspertët thonë se amiino aciidet tek lëngu i mishit nxisin prodhimin e hormmonevee të gjumit dhe përmirësojnë kujtesën.

Lëngu magjik për kocka të forta – Fosfori, magnezi dhe kalçiumi tek lëngu i mishit janë shumë të dobishme për dendësinë kockore të njeriut. Nëse vuani nga dhimbbjeet e kyçeve atëherë duhet të konsumoni më shumë supë me lëng mishi.

Humor më i mirë – Lëngu i mishit rikthen humorin e mirë. Ai përmirëson ekuilibrat e bakttereeve të mira në stomak.

Një stomak i shëndetshëm, përkthehet në një gjendje shpirtërore të mirë e të pandikueshme nga streesii. Kur bakttereet e shëndetshme në organizëm janë në ekulibrat e duhur, ato dërgojnë sinjale tek truri duke i thënë që të jetë i lumtur.

Për të marrë një dozë të lartë vlerash nga lëngu i mishit, ju mund të provoni ta konsumoni atë për shtatë ditë të plota.
Një regjim i tillë ushqimor ju ushqen me amino acide, vitamina, minerale, antiioksidanntë, kolagjen dhe elektroliite.