Çfarë ndodhi sot në Përputhen? Largohen direkt 3 djem: Mbase nuk jemi të aftë për këtë emision

Redi, Taulanti dhe Eklajdi u larguan ditën e sotme nga “Përputhen”. Këta tre konkurrentë ishin më të votuarit nga vajzat për t’u larguar.

Redi: Për mua nuk ka problem, jam i lumtur që erdha në këtë program. Jam i mërzitur pak, por i kuptoj vajzat nëse nuk kanë ndonjë tërheqje, ndonjë diçka, është normale…

Taulanti: Mbase nuk jemi të aftë për këtë emision

Eklajdi: Nuk është se kam ndonjë koment, thjesht desha të largohem e kaq