Çifti kosovar, prindër të shtatë fëmijëve, gjendet i v rarë në banesën e tyre në Francë

Një çift nga Kosova është gjetur i v dekur në apartamentin e tyre në Epinal të Francës, raportojnë mediat franceze.

Sipas këtyre raportimeve, burri dhe gruaja janë suImua me th ike.

Raprtohet se ata kanë qenë prindër të shtatë fëmijëve, katër prej të cilëve thuhet se ishin në apartment në momentin kur ka ndodhur n gjarja.

Deri tash nuk ka asnjë p istë për rastin, derisa thuhet se d ëshmitë e fëmijëve do të jenë thelbësore për ta kuptuar se çfarë ka ndodhur në të vërtetë.