Çifti ndahet Iive, djali shpërthen keq ndaj vajzës: S’kam parë një …

Një histori da shurie e cila u kuro.rzua në fejesë, mori fund sot në studion e të “Dielës Shqipëtare”.

Ajo quhet Tea dhe është 20 vjeç, ajo ka ftuar në emision të fejuarin e saj Niko për t’i kë rkuar falje dhe për t’i premtuar publikisht se nuk do të bëhet më xheloze dhe kokëfortë .

Ajo është e fejuar me Nikolën, por xhe lo ia e saj ka bërë që ai ta quajë “komisa riati”. Ata janë njohur nga një kushërirë e përbas hkët, Tea po kalonte në pe donale me të kur Niko e ka parë dhe e ka pëlqyer, por Tea fillimisht nuk pranonte të njiheshin. Ajo i ka treguar fam iljes për l idhjen e tyre pas 2-3 muajsh dhe më pas janë fejuar.

Një histori dashurie e cila u kurorzua në fejesë, mori fund sot në studion e të “Dielës Shqipëtare”.

Ajo quhet Tea dhe është 20 vj eç, ajo ka ftuar në emision të fejuarin e saj Niko për t’i kë rkuar falje dhe për t’i pr emtuar publikisht se nuk do të bëhet më xheloze dhe kokeforte .

Ajo është e fejuar me Nikolën, por xhe lo zia e saj ka bërë që ai ta quajë “komis ariati”. Ata janë njohur nga një ku shërirë e përbashkët, Tea po kalonte në pe donale me të kur Niko e ka parë dhe e ka pëlqyer, por Tea fillimisht nuk pranonte të njiheshin. Ajo i ka treguar familjes për l idhjen e tyre pas 2-3 muajsh dhe më pas janë fejuar.

Tea rrëfen se momenti që është ndj erë më shumë xhe l oze është kur ish e dash.ura i ka shkruajtur Nikos në Viber, pasi në li dhje ai i kishte thënë që e kishte shoqe, ndërsa kur ishin fejuar i kishte treguar se kanë patur li dhje 2-vjeçare dhe se vazhdojnë shoqërinë.

Tea nuk e ka pranuar këtë shoqëri, ndaj e ka fshirë nga çdo rrjet social i tij. Por Niko hapi një Instagram tjetër, në të cilin ish e dashura e bën “folloë” dhe ai ia kthen. Kaq mjaftonte që Tea të shperthente sërish.