Çmime marramendëse në plazhin e Dhërmisë..! Çadra për një ditë, 17 euro kurse një Red Bull…

E gjeni dot se ku mund të bëjë Redbull dhe Heiniken kaq sa në këtë faturë !
Sqarim: 800 Lek = 7€ /// 900 Lek 8€
JU UROJME PUSHIME TE MBARA 😃🥲💶 Çmime marramendëse në plazhin e Dhërmisë

⛱ Çadra për një ditë, 17 euro

🍸 Një Red Bull, 8 euro