“Çohu nga varri, ti Enver, rrënoi këto xhami”, ja çka përmaban libri i kosovarit

Policia e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka a rrestuar një person në Gjakovë, pasi që i njëjti d yshohet se në në librin e tij ka elemente të n xitjes e përç arjes dhe mosdurimit.

Personi i a rrestuar nga Policia është autori Gjin Morina i cili dje kishte promovuar librin e tij “Bubullimë në shpirt”, libër ky që ka përmbajtje antifetare ndaj komuniteti musliman.

Që nga promovimi i këtij libri që është bërë dje në Gjakovë nga Klubi Letrar “Gjon Nikollë Kazazi”, në rrjetet sociale kanë qarkulluar edhe fotografi të shumta në të cilat shfaqet edhe përmbajtja e këtij libri.

“Qohu nga varri, ti Enver

se s’na mbet ma ftyrë as nderë qohu rr ënoi ti këto xhami që i kanë ndërtue shpi për shpi”

Është kjo vetëm një pjesë e shkurtë e këtij libri në të cilën autori bënë thirrje për rrënimin e xhamive të cilat sipas tij janë ndërtuar “shpi për shpi”.

Mirëpo, për tu mos u mjaftuar me kaq, autori bënë thirrje që këto xhamia të shndërrohen në kisha.