Dardan Krivaqa u rrααh me të bυυrgosurit e tjerë – reagon Sherbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka mohuar disa shkrime në media se “Dardan Krivaqa u rrah nga të burgosurit e tjerë në paraburgim”.

Në një reagim për media Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton se Dardan Krivaqa po qëndron i vetëm në dhomë dhe nuk ka asnjë kontakt me të burgosurit e tjerë.

“Pas këtij shkrimi të publikuar, Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se, personi në fjalë pas pranimit në BSL menjëherë i është nënshtruar fazës së karantinimit, ku po qëndron i vetëm në dhomë dhe nuk ka asnjë kontakt me të bur gosurit e tjerë.

“Të gjithë të burgosurit trajtohen konform konventave ndërkombëtare, andaj SHKK u bën thirrje të gjitha mediave të kontaktojnë SHKK-në, t`i verifikojnë informacionet dhe mos të bien pre e dezinforatave të tilla, të cila kanë për qëllim zbehjen e imazhit dhe mundin e stafit të SHKK-së”, thuhet në reagimin e tyre.